Sportgala 2020

Sportgala Zoetermeer

Elk jaar zijn er sporters uit Zoetermeer met uitzonderlijke sportprestaties. Als gemeente zijn we trots op onze sportkampioenen en willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zetten we de Zoetermeerse sportkampioenen uit 2019 in het zonnetje tijdens het Sportgala op 13 februari 2020 in het Stadstheater. Tijdens de avond worden de eretitels Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar uitgereikt. Ook wordt de prijs voor de 'Meest maatschappelijke sportaanbieder' weer uitgereikt. Deze prijs gaat naar de club die zich onderscheidt op een positieve manier.

Aanmelden kampioenen

Wij nodigen alle Zoetermeerse sportaanbieders uit hun kampioenen van 2019 aan te melden. Deze kampioenen moeten minimaal een door de sportbond of sportfederatie erkend Nederlands kampioenschap hebben behaald.

Formulier

Aanmelden kan tot vrijdag 3 januari 2020.

Bent u een sportkampioen van 2019?

Informeer bij uw eigen bestuur of u bent aangemeld. Zijn hierover twijfels, dan kunt u zich ook zelf (laten) aanmelden. Woont u in Zoetermeer, maar bent u lid van een sportaanbieder in een andere stad? En heeft u in 2019 minimaal een erkend Nederlands kampioenschap behaald? Dan kunt u zich ook aanmelden voor de huldiging.

Aanmelden sporttalent, sportploeg, sportvrouw en sportman

Sporters die voldoen aan de criteria kunnen worden voorgedragen. De jury nomineert 3 sporters/ploegen per categorie. Op 13 februari 2020 maken we de winnaars bekend.

Formulieren

Aanmelden kan tot vrijdag 3 januari 2020.

Meest maatschappelijke sportaanbieder van Zoetermeer!

Dé kans om uw maatschappelijke betrokkenheid aan de rest van de stad te laten zien en veel aandacht voor uw project te krijgen.

Welke sportaanbieder uit Zoetermeer:

  • Valt op een positieve manier op.
  • Staat bekend om de vele vrijwilligers.
  • Werkt nauw samen met partners uit Zoetermeer.
  • Heeft haar deuren geopend voor de wijk.
  • En/of heeft activiteiten ontwikkeld voor specifieke doelgroepen?

Maak kans op deze prachtige erkenning en meld uw organisatie aan via onderstaand formulier. U kunt uw aanmelding ondersteunen met een filmpje van maximaal 1 minuut.

De jury toetst de aanmeldingen aan de criteria, nomineert de beste 3 projecten en roept uiteindelijk ook de winnaar uit.

Formulier

Aanmelden kan tot vrijdag 3 januari 2020.

Terugblik 2019

Sportgala 5 juli 2019