Sportgala 2019

Sportgala Zoetermeer

Vrijdag 5 juli 2019 huldigen we de Zoetermeerse sportkampioenen uit 2018. Het sportgala valt net als vorig jaar samen met Bodega Norton Culinair Zoetermeer Festival op de Markt. De prestaties van sportkampioenen komen zo bij een nog groter publiek onder de aandacht. De sportkampioenen zijn de sportieve ambassadeurs van Zoetermeer. De gemeente Zoetermeer is trots op haar sportkampioenen.

Aanmelden kampioenen

Wij nodigen alle Zoetermeerse sportaanbieders uit hun kampioenen van 2018 aan te melden. Deze kampioenen moeten minimaal een door de sportbond of sportfederatie erkend Nederlands kampioenschap hebben behaald.

Formulier

Aanmelden kan tot vrijdag 17 mei 2019.

Bent u een sportkampioen van 2018?

Informeer bij uw eigen bestuur of u bent aangemeld. Zijn hierover twijfels, dan kunt u zich ook zelf (laten) aanmelden. Woont u in Zoetermeer, maar bent u lid van een sportaanbieder in een andere stad? En heeft u in 2018 minimaal een erkend Nederlands kampioenschap behaald? Dan kunt u zich ook aanmelden voor de huldiging.

Aanmelden sporttalent, sportploeg, sportvrouw en sportman

Sporters die voldoen aan de criteria kunnen worden voorgedragen. De jury nomineert 3 sporters/ploegen per categorie. Op 5 juli maken we de winnaars bekend.

Formulieren

Aanmelden kan tot vrijdag 17 mei 2019.

Meest maatschappelijke sportaanbieder van Zoetermeer!

Dé kans om uw maatschappelijke betrokkenheid aan de rest van de stad te laten zien en veel aandacht voor uw project te krijgen.

Welke sportaanbieder uit Zoetermeer:

  • Valt op een positieve manier op.
  • Staat bekend om de vele vrijwilligers.
  • Werkt nauw samen met partners uit Zoetermeer.
  • Heeft haar deuren geopend voor de wijk.
  • En/of heeft activiteiten ontwikkeld voor specifieke doelgroepen?

Maak kans op deze prachtige erkenning en meld uw organisatie aan via onderstaand formulier. U kunt uw aanmelding ondersteunen met een filmpje van maximaal 1 minuut.

De jury toetst de aanmeldingen aan de criteria, nomineert de beste 3 projecten en roept uiteindelijk ook de winnaar uit.

Formulier

Aanmelden kan tot vrijdag 17 mei 2019.

Organisatie

De gemeente Zoetermeer organiseert het sportgala samen met Floravontuur Promotie Zoetermeer.

Terugblik 2018

Sportgala 6 juli 2018

winnaars Sportgala 2018