Home Nieuws

Artikel Stadsnieuws 14 november 2019 - Welke sportkampioen nomineert u voor het Sportgala?

Bent, of kent u een Zoetermeerse sportheld? Of een sportteam dat in 2019 kampioen is geworden? Meld ze dan vóór vrijdag 3 januari 2020 via www.sportgalazoetermeer.nl aan! Donderdag 13 februari 2020 huldigen we de Zoetermeerse sportkampioenen uit 2019 op het Sportgala in het Stadstheater. Zet u het alvast in uw agenda?

Trots op onze sporters

Als gemeente zijn we trots op onze sportkampioenen. Daarom zetten we ze in het zonnetje tijdens het Sportgala. Volgend jaar is dat in het Stadstheater. Tijdens de avond worden de eretitels Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar uitgereikt. Daarnaast is er de prijs voor de 'Meest maatschappelijke sportaanbieder'. Deze prijs gaat naar de club die zich onderscheidt op een positieve manier.

Meld sporters aan!

Elke Zoetermeerse sporter die in 2019 Nederlands kampioen is geworden, of een medaille heeft behaald bij een EK of WK komt in aanmerking. Meld hem, haar of het team dan aan voor vrijdag 3 januari 2020 via www.sportgalazoetermeer.nl. Ook sporters die niet in Zoetermeer wonen, maar wel uitkomen voor een Zoetermeerse sportaanbieder komen in aanmerking voor de huldiging. Een jury bepaalt daarnaast wie de titels Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar krijgen. Kijk voor meer informatie op de website, of mail naar sportgala@zoetermeer.nl.