Home Jury

Jury

 • Ed Bontrop

  Ed BontropEd Bontrop, eredivisie-beachvolleybalspeler, (beach)volleybal-trainer en voormalig bestuurslid Zoetermeer Topsport. Programmamanager KPN KlasseContact en projectmanager TEAMKPN Sportfonds. Met al zijn interesse in sport en dit sportverleden heeft Ed een goede kijk op de prestaties van de topsporters.

 • Guido Mos

  Guido MosMijn naam is Guido Mos, ik ben nu zeven jaar redacteur bij AD Haagsche Courant editie Zoetermeer. Mijn passies voor sport en schrijven kan ik zodoende perfect combineren. Ik sta voornamelijk langs het veld bij DSO, DWO of BSC'68, maar ook andere sporten dan voetbal boeien mij. Sinds vier jaar ben ik ook eindredacteur bij het AD, waardoor ik twee keer per week alle sporten in Zoetermeer en omgeving zie langskomen in de krant. Ik heb dus een goed overzicht van alle prestaties binnen de Zoetermeerse sport.

 • Wilma de Jong

  Wilma de JongMijn naam is Wilma de Jong, docente Lichamelijke Opvoeding op het Oranje Nassau College Clauslaan in Zoetermeer. Ik ben vereerd deel uit te maken van deze sportgalajury. Ik heb als docente in dit vak goed zicht op de sportontwikkelingen van jongeren.

 • Bibian Mentel

  Bibian MentelBibian Mentel is een Nederlandse snowboardster. Zij werd zes maal Nederlands kampioen op de onderdelen halfpipe en snowboardcross. In 2002 werd ze met een prothese opnieuw Nederlands kampioene snowboardcross.

  Lees meer