Zoetermeer is trots op haar sportkampioenen en dat vieren we! Op 26 januari 2024 huldigen we de Zoetermeerse sportkampioenen van 2023 tijdens het Sportgala in Stadstheater Zoetermeer. Meld je nu aan voor één of meer van de categorieën en/of als sportkampioen. Aanmelden kan tot maandag 18 december.

Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en Uniek Sporter van het jaar

Ben jij zelf of samen met jouw team in 2023 kampioen geworden? Of heb jij meegedaan aan een kampioenschap dat heel bijzonder is voor Zoetermeerse begrippen? Dan kan jouw sportaanbieder je voordragen voor een van de volgende titels. Je kunt ook jezelf aanmelden.

Sportcoach van het jaar en meest maatschappelijk betrokken sportaanbieder

Ben jij een sportcoach die bijzondere prestaties mogelijk maakt? Meld je dan aan voor de titel sportcoach van het jaar. Tot slot reiken we een prijs uit aan een sportaanbieder die zich op een bijzondere manier inzet voor Zoetermeer.

Ben jij een Sportkampioen van 2023?

Iedereen die in 2023 kampioen is geworden en in Zoetermeer woont, geboren is of lid is van een Zoetermeerse sportclub, kan zich ook aanmelden als sportkampioen. Elke kampioen ontvangt tijdens het Sportgala een welverdiende attentie.

Aanmelden

Meld jezelf/sporters aan vóór maandag 18 december 2023.

Uit alle inzendingen nomineert de jury per categorie 3 mogelijke winnaars. Op donderdag 11 januari 2024 worden de genomineerden bekendgemaakt. De winnaar maken we bekend tijdens het Sportgala.

Voorwaarden inzending

Lees aan welke voorwaarden jouw inzending moet voldoen.

Voorwaarden inzendingen